Onderhoud zwembad Haestinge

SINT-MAARTENSDIJK - De voorbereidingen in zwemdad Haestinge zijn vergevorderd. Het zwembad is gevuld, er dienen nog een aantal technische zaken geregeld te worden maar daarna staat niets meer voor de opening op 15 juni in de weg! Wel dient er nog onkruid te worden verwijderd en een aantal gebouwen te worden schoongemaakt. Wij roepen jullie daarom op zaterdag 13 juni aanstaande van 9.00 tot 12.00 uur, kom helpen om het zwembad helemaal klaar te maken voor de opening.


Onze uitgestelde NLDoet-schoonmaakdag van 21 maart komt hiermee opnieuw aan de orde, maar dan in afgeslankte vorm: alleen onkruid-en schoonmaakwerkzaamheden aan de 3 gebouwen.

Jong en oud is welkom, uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen. Breng uw eigen gereedschap mee als dat mogelijk is. Het is erg belangrijk dat wij voor een grote opkomst vanuit de bevolking zorgen om deze werkzaamheden te verrichten.

De komende weken is er namelijk ook informeel overleg met de Raad over de voortgang van de renovatie van het zwembad en zal er opnieuw in de commissie-en raadsvergadering over gesproken worden.

Wij moeten dus opnieuw laten zien dat we als dorp en omgeving ons inspannen voor behoud van het zwembad.

Graag verzoeken wij jullie je omgeving te mobiliseren om te komen helpen op zaterdag 13 juni of op een andere datum ideeën en initiatieven om mensen te mobiliseren zijn uiteraard van harte welkom.

Opgave om mee te komen helpen via dorpstafel@zeeland.nl. [l]