Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Aanpassingen in dienst-
regeling van Connexxion

THOLEN - Met ingang van 23 augustus 2020 rijden een aantal buslijnen van Connexxion in Zeeland een nieuwe dienstregeling. Bij een aantal lijnen zijn reistijden iets aangepast of zijn er ritten toegevoegd om zoveel mogelijk reizigers zo snel mogelijk naar hun bestemming te brengen.


Op sommige lijnen vervallen een of meer weinig gebruikte ritten; op andere lijnen worden juist extra ritten toegevoegd. "We raden onze reizigers aan om vooraf de reis te plannen in de reisplanner om te controleren of de bus nog op dezelfde tijd vertrekt en/of dezelfde route rijdt. Op die manier komt niemand voor vervelende verrassingen te staan."


Lijn 644 en 643

Ook van en naar Tholen veranderen er een aantal dingen in de dienstregeling van Conexxion. Op lijn 644 richting Tholen zal rit 8 op de halte Goes Zwembadweg vertrekken om 16.23 uur in plaats van het station in Goes. Daarnaast zal lijn 643 vanaf Tholen in de ochtend een rit naar het Omnium is Goes rijden. Die bus arriveert om 08.31 uur in Goes. 's Middags vertrekt lijn 644 met vertrektijd 16.23 uur vanaf het Omnium in Goes.[n]