Leuke activiteiten in en rond de Kinderboekenweek

THOLEN - De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van geschiedenis. Onder het motto En toen? kunnen kinderen terug in de tijd. De Bibliotheek Oosterschelde neemt je op reis door de tijd met de allerleukste kinderboeken én (gratis) activiteiten vanaf 16 september tot en met 28 oktober. Je hebt helemaal geen tijdmachine nodig!


Activiteiten voor de allerkleinsten

Meld je aan voor één van onze leuke voorleesmomentjes in diverse vestigingen waarbij we ook gezellig gaan zingen, bewegen en muziek maken of kom naar ons voorleesfeest waarbij we ook gaan knutselen!


Activiteiten 7+ jaar

Heel veel leuke activiteiten voor deze doelgroep; ontmoet Arend van Dam, de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk. Hij beantwoordt al je vragen en misschien wordt jij wel gefilmd door onze biebvloggers!

Volg de workshop tijdreizen in de bieb en verzin een spetterend avontuur.

Of ga mee op speurtocht door Zierikzee en ontdek alles over een Spaanse veldheer. Kom oog in oog staan met zijn helm, harnas en zijn ‘zwaard’.

Vind je het leuk om strips te lezen en houd je van tekenen? In de workshop striptekenen krijg je les van een heuse striptekenaar, Danker Jan Oreel.

Voel de kou van het stijgende water als kinderboekenschrijfster Selma Noort vertelt over haar boek ‘De zee kwam door de brievenbus’.

Ben jij een nieuwsgierig aagje? Dan wil je vast meer weten over de geschiedenis van Tholen. Kom je ook luisteren in de raadszaak van het gemeentehuis?

Ben je dol op de avonturen van Superjuffie én op muziek? Dan wil je vast de voorstelling met schrijfster Janneke Schotveld niet missen! Kom je ook (meezingen)?


Informatie

Lees meer informatie, meld je aan of koop een kaartje via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl/kbw

Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis en met een lidmaatschap krijg je bovendien korting op leuke activiteiten waaronder de activiteiten in en rond de Kinderboekenweek![n]