Woensdag 7 oktober

Start Kinderclub

13:30 | Verenigingsgebouw de Schuilplaats

Gezellig met je leeftijdgenoten tafelvoetballen, sjoelen of een ander spel doen? Bij mooi weer een wandel maken of een speurtocht door het dorp en luisteren naar een bijbelverhaal. Dat kan straks op de Kinderclub, op woensdagmiddag, twee keer per maand, van half 2 tot half 3 in de Schuilplaats. Ben je tussen de 4 en 10 jaar, dan ben je hartelijk welkom! Op 7 oktober begint de Kinderclub en het thema is Bruiloft. Trek je iets feestelijks aan of neem je iets feestelijks mee? Zet ook alvast de andere data in je agenda: 21 oktober, 4 en 11 november, 2 en 16 december (kerst).

Koffieuurtje

14:45 | Verenigingsgebouw de Schuilplaats

Volgende maand wordt er gestart met Koffieuurtje. Het Koffieuurtje is tweemaal per maand op woensdagmiddag van kwart voor 3 tot kwart voor 4 in de Schuilplaats. Je bent welkom op 7 en 21 oktober, 4 en 11 november en 2 en 16 december. Zet de datums alvast in je agenda! Koffiedrinkers en koffieschenkers zitten/ staan op voldoende afstand van elkaar. Was bij binnenkomst de handen met desinfectiemiddel die bij de deur staat en houdt 1,5 meter afstand tot elkaar.

Donderdag 8 oktober

Waakt en Bidt bakt oliebollen

9:30 | Scherpenisse

Op donderdag 8 oktober bakt vrouwenvereniging Waakt en Bidt oliebollen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot en met maandag 5 oktober bij Janny Elenbaas tel. 662535. Voor losse verkoop (zolang de voorraad strekt)kan men terecht Westzeedijk 5 te Scherpenisse vanaf half 10. Bezorgen is mogelijk.