Lege flessen actie Vrienden van Siem gaat wel door

THOLEN - U heeft het wellicht al voorbij zien komen, of heeft een mail ontvangen. Maar andere jaren waren wij als goede doel verbonden bij de Stichting Voetbalschool Noad '67 waarbij we jaarlijks een lege flessen inzamelactie organiseerde om geld op te halen.


Helaas heeft de Voetbalschool besloten om dit jaar geen voetbalschool te organiseren i.v.m. de vele maatregelen die daarbij komen kijken.

Wij vanuit Vrienden van Siem zouden wel deze jaarlijkse lege flessen actie willen organiseren, zodat wij toch ook dit jaar weer een mooi bedrag kunnen ophalen voor onze goede doelen het familiehuis Daniel den Hoed te Rotterdam en het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Wij willen bij deze een oproep doen aan alle kinderen van het eiland Tholen en daarbuiten om zoveel mogelijk lege flessen op te gaan halen en deze te doneren aan onze stichting.

Je hoeft hiervoor geen deelnemer te zijn geweest van de voetbalschool iedereen is vrij om mee te doen.


Hoe gaat het te werk:

Verzamel zoveel mogelijk lege flessen bij familie, vrienden, buren en anderen mensen in jouw omgeving. Kom samen met je vader of moeder deze flessen inleveren op zaterdag 24 oktober tussen 10 en 12 uur bij de ijsbaan, Koelhuisdreef te Sint Annaland.

Belangrijk is om vooraf alvast de flessen te tellen en dit ook dan door te geven, want voor diegene die de meest flessen hebben we verschillende mooie prijzen!


Ga jij in je herfstvakantie op zoek naar zoveel mogelijk lege flessen, wij zien jullie graag zaterdag 24 oktober.[n]