FOTO IMAN FASE
FOTO IMAN FASE Foto: Iman Fase

Mooie opbrengst flessen-
actie Vrienden van Siem

SINT-ANNALAND - Stichting Vrienden van Siem heeft 915,50 euro opgehaald met de legeflessenactie. Ondanks het feit dat de voetbalschool niet door ging, is er toch een legeflessenactie opgezet. Met succes.


“In deze lastige tijd proberen we alsnog dingen te bedenken als stichting om geld in te zamelen voor onze drie goede doelen. Zoals jullie waarschijnlijk al voorbij hebben zien komen hebben we de afgelopen tijd een oproep gedaan aan alle mensen om lege flessen te verzamelen voor onze drie goede doelen: Familiehuis Daniel den Hoed, Bravis Ziekenhuis te Roosendaal en Bergen op Zoom. Dit werd voorheen samen georganiseerd met Stichting Voetbalschool. Helaas is de voetbalschool deze herfstvakantie niet doorgegaan. Maar na goed overleg met Stichting Voetbalschool hebben we alsnog een lege flessenactie op gezet”, vertelt het stichtingbestuur.

“We hebben al leuke foto’s ontvangen van vloeren van schuurtjes die vol liggen met flessen en stapels met zakken waarin de lege flessen zitten”, vertelt men. De flessen werden zaterdag 24 oktober tussen 10:00 en 12:00 uur ingeleverd bij de ijsbaan in Sint-Annaland. Daarna volgde de bekendmaking van het bedrag.[n]