La Beauty by Adalina opende op een prachtige plek midden in polder haar deuren.
La Beauty by Adalina opende op een prachtige plek midden in polder haar deuren.

La Beauty by Adelina opent haar deuren

SCHERPENISSE - Sinds 1 september is Scherpenisse aan de Platteweg 15 een beautysalon rijker. La Beauty by Adalina heeft op een prachtige plek midden in polder haar deuren geopend. Niet alleen de plaats van de beautysalon geeft je een warm welkom, de eigenaresse Adalina Schot doet dat eveneens. De 23-jarige Adalina is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, in haar salon zijn klanten nog koning en neemt zij ruim te tijd voor al haar klanten.

DOOR JACOLINE DE BOER

Vroeger wilde Adalina de zorg in. Twee knieoperaties gooiden roet in het eten. Als meisje was Adalina al graag bezig met make-up en omdat Adalina graag voor mensen zorgt is het dus niet zo vreemd dat ze uiteindelijk een opleiding volgde tot schoonheidsspecialiste. Adalina vertelt: "Ik wilde altijd al voor mensen zorgen, dus het is fijn dat het nu op deze manier kan." Na het behalen van haar diploma wilde ze ook nog graag de kappersopleiding doen. Omdat stagelopen niet te combineren was met het werken in een salon besloot ze eerst deze opleiding te volgen. In 2018 behaalde Adalina ook dat diploma. "Daarna ben ik eerst begonnen te werken in parfumerie met schoonheidssalon. Ik wilde graag eerst ervaring opdoen en dat is gelukt want ik heb er nog ontzettend veel geleerd. Ik was op dat moment ook nog erg jong dus de stap om toen al een salon te beginnen was erg groot", legt Adalina uit.


Kennis

Adalina biedt in haar salon en scala aan mogelijkheden. Gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen waaronder massages, bruidsmake-up, gellak op natuurlijke nagel maar ook om alleen je wenkbrauwen te laten epileren kan je bij La Beauty by Adalina terecht. "Door mijn ervaring, heb ik veel kennis opgedaan van de behandelingen die ik aanbied, zodat ik precies weet wat ik mijn klant kan bieden", vertelt Adalina.


Huidverbetering

Adalina werkt in haar salon met het merk Decaar, wat echt gespecialiseerd is in een stukje huidverbetering. "Ik werk met een peeling die acné, veroudering en pigment tegengaat. Deze behandeling wordt veel geboekt en de resultaten zijn erg positief. Ik vind het heel belangrijk dat een klant ontspannen en tevreden naar huis gaat", vertelt Adalina.


Extra tijd

De schoonheidsspecialiste is trots op haar salon. "Het is een stukje van mijzelf, je kan een stukje van jezelf ook laten zien aan de klanten. In mijn eigen salon kan ik klanten net dat stukje extra bieden, legt Adalina uit. Voor iedere nieuwe klant boekt ze daarom ook extra tijd in. Zo kan Adalina een gratis huidanalyse geven. Adalina verwelkomt je graag in haar salon waar ze met liefde ruim de tijd voor je neemt zodat je met een ontspannen en tevreden gevoel naar huis kan." La Beauty by Adalina is geopend op afspraak. Meer informatie is tevens te vinden op Facebook of Instagram. [n]