Ga met je gezin op
kerstwandeling

POORTVLIET - Het is bijna kerst. Dit jaar wel wat anders dan andere jaren. Geen grote familiefeestjes, herdertjestocht of stampvolle kerkdiensten. Daarom hebben wij iets anders bedacht! Op maandag 21 december organiseert de Ontmoetingskerk een kerstwandeling door Poortvliet.


Op verschillende plekken in het dorp hangen QR-codes voor de ramen. Bij iedere QR-code krijg je een filmpje te zien uit een eigentijdse variant van het kerstverhaal. Aan het eind van ieder filmpje krijgen jullie een opdracht of vraag om tijdens de wandeling te bespreken. Op de plattegrond kun je zien hoe je de wandeling moet lopen.

Wil je meedoen? Stuur dan vóór vrijdag 18 december een mailtje naar scriba@ontmoetingskerkpoortvliet.nl. Geef daarbij het aantal personen door waarmee de tocht gelopen gaat worden en de leeftijd van de kinderen die eventueel meegaan, zodat hier rekening mee gehouden kan worden qua tijdsplanning. Vertrekpunt is de Ontmoetingkerk, Zuidplantsoen 3 te Poortvliet, waar u een tasje met benodigdheden voor onderweg meekrijgt. De tocht zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.

Na opgave krijgt u een vertrektijd tussen 18.00 en 19.30 uur, zodat er afstand gehouden kan worden tussen de verschillende gezinnen. Eventuele voorkeuren kunt u doorgeven bij aanmelding.

Mocht u op maandag 21 december verhinderd zijn of als het slecht weer is, kunt u de route ook op een ander moment op eigen gelegenheid lopen. Routebeschrijving opvragen via het genoemde mailadres. De QR-codes zullen tot en met Tweede Kerstdag blijven hangen.[n]