Prikbord

Egidiusgebed: Woensdag 8 januari 19.30 uur Egidiusgebed in het koorgedeelte van de St.-Gertrudiskerk.
Alphacursus start met informatieavond: In januari 2020 starten we met de Alphacursus. Dit is een inleiding in katholiek geloof, voor iedereen. Of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Alpha draait om ontmoeten, vragen en ontdekken op negen donderdagavonden en één zaterdag. De vrijblijvende informatieavond is op donderdag 9 januari, van 19.30-21.00 uur in het Parochiecentrum, Burgemeester Stulemeijerlaan 8 in Bergen op Zoom. Met koffie of thee en wat lekkers. Meer informatie: pastor Fredi Hagedoorn en op www.lievevrouweparochie.nl/alphacursus
Nieuwjaarsbijeenkomst: Zaterdag 11 januari van 14.00-16.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur) geeft het parochiebestuur en pastorale team weer een nieuwjaarsreceptie in Den Enghel. De bijeenkomst is eerst en vooral een gezellige ontmoeting met eenieder die zich betrokken voelt met de parochie. Tijdens de receptie wordt de vernieuwde huisstijl van de parochie gepresenteerd en is er informatie over de parochiebedevaart naar Lourdes.
Tienerviering: Op zondag 12 januari staat de eucharistieviering van 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk in het teken van tienergroep On the Move. De tieners hebben een rol in de viering. Jongerenkoor Onderweg uit Papendrecht is te gast. De viering heeft als thema "Deel Mijn liefde maar uit".
KinderWoordDienst: Zondag 12 januari is er tijdens die eucharistieviering een KinderWoordDienst.
Lofprijs- en gebedsavond: Woensdag 15 januari 19.30 uur is er een Lofprijs- en gebedsavond in de Grot van de OLV van Lourdeskerk.
Middaggebed: Van maandag t/m vrijdag is er in de dagkerk van de St.-Gertrudiskerk het Middaggebed om 12.15 uur. [l]