Vastenavendbeurs van 't Veldteke

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 1 februari is het weer zover, de jaarlijkse vastenavendbeurs van verzameklup ’t Veldteke. Zoals elk jaar is de beurs op dezelfde dag als het Neuzebal. Het teken dat de vastenavend weer echt gaat beginnen. Voor het eerst wordt de beurs gehouden in Den Enghel in Bergen op Zoom. Gezien de bereikbaarheid voor de mensen die minder mobiel zijn biedt deze locatie veel meer mogelijkheden om de beurs te bezoeken. Immers iedereen is van harte welkom!

De beurs zelf is van 12.00 tot ongeveer 16.00 uur. Een deel van onze leden heeft zijn zolders en kamers weer uitgezocht met al hun dubbele vastenavend materiaal. Ze hebben het weer meegenomen om mensen weer een kans te geven hun verzameling uit te breiden. Uiteraard zijn onze leden zelf ook nog opzoek naar vaak de wat moeilijkere attributen uit de beginjaren van de vastenavend.
Net zoals vorig jaar is er dit jaar weer de mogelijk om vanaf 7 tot 15 jaar te starten met een verzameling bij ons. Iedereen die zich aanmeld ontvangt van ons een mooi starterspakket, waarmee je kan gaan beginnen met verzamelen.
Heeft u thuis nou ook nog zoveel vastenavendspullen? En wilt u dit verkopen of ruilen? Het is dit jaar ook mogelijk om een tafel bij ons te huren zodat u op onze beurs ook kan verkopen. Hieraan zijn wel enige kosten verbonden.

Lid worden
Denkt u nu van, hé dat verzamelen vindt ik eigenlijk wel leuk. En wil je verder geholpen worden met je verzameling, zodat je hem een keer compleet maakt? Iedereen die wil kan bij ons lid worden. We hebben een aantal keer per jaar vergaderingen en proberen ook om leuke festiviteiten te organiseren. Aanmelden kan via de mail: veldteke@gmail.com of op onze beurs. Dit hoeven niet perse mensen uit Bergen op Zoom te zijn. Iedereen is welkom!
Aanmelden om lid te worden, een starterspakket, of verkopen op de beurs kan via ons mailadres: veldteke@gmail.com; Facebook.com/veldteke; Instagram.com/veldteke. [l]