ZCC competitie begint in april voor Petangeske

BERGEN OP ZOOM - In april begint de ZCC competitie weer, beter bekend ook als de 4-tallen competitie. Een zomercompetitie tussen verengingen waarbij gespeeld wordt in teams van 4 personen. Iedere wedstrijddag ga je naar een vereniging toe of speel je thuis.

Petangeske heeft 6 ZCC teams waarvan zich er nu 2 hebben opgegeven.

Wil je proeven aan een competitie in een ontspannen sfeer maar toch prestatie gericht. Geef je dan met 4 personen op voor deze competitie. Mocht je vragen hebben over deze competitie dan kun je ook altijd het gesprek aangaan met Angela Schuurbiers, Connie Videler, Jonie Frank, zij spelen of hebben in deze competitie gespeeld en zijn graag bereid om daar meer over te vertellen.

Teams kunnen zich voor 1 maart opgeven via de commissie wedstrijdzaken, t.a.v. Hans Ransdorp. Beginnende teams beginnen in de laagste klasse van de ZCC.

Wedstrijdleiders gevraagd

Wil je iets toevoegen aan de verenging, heb je enige computerkennis, ben je dienstverlenend en geduldig, ben je gewend om een leider/ster te zijn en een toernooi te begeleiden en kun je beslissingen nemen dan is de opleiding wedstrijdleider misschien wel iets om als vrijwilliger te gaan doen. Petangeske is dringend op zoek naar wedstrijdleiders en mocht je informatie hierover willen hebben dan kun je deze vragen aan Ruud Pompe, voorzitter van de Commissie Wedstrijdzaken. De opleiding wordt door de vereniging verzorgd.

Uitslagen NPC

Zaterdag 11 januari

Petangeske 1-Elza Boules 4-4

Boule Animo-Petangeske 2 7-1

Petangeske 3-De Goede Worp 1 3-5

Petangeske 4 vrij

Zaterdag 18 januari

Petangeske 1-'t Dupke 1 5-3

Petangeske 2-JBC Randenbroek 1 6-2

Petangeske 3-Midi 2 5-3

Petangeske 4-JBC Maasstad 4-4 [l]