Bep en Sjaan onderweg naar de show. FOTO VERA GEERS
Bep en Sjaan onderweg naar de show. FOTO VERA GEERS Vera Geers

Te Gek Theater komt terug naar Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De leukste en vrolijkste theatershow van Bergen op Zoom is terug! De kinderen, waar de show speciaal voor bedoeld is, komen op visite bij de dames Bep en Sjaan.

In de huiskamer, die op de zolder van bibliotheek het Markiezaat is gevestigd, kunnen kinderen zich onderdompelen in deze geïmproviseerde theatershow, waarbij de dames aan de slag gaan met de fantasie van hun jonge publiek. Zij mogen kijken, maar ook meespelen als zij dat willen. Niets is Te Gek in deze show, behalve de show zelf. Wederom muzikaal omlijst door muzikant Albert van Buuren.

Improvisatietheater is een vorm van theater waarbij van te voren niets bedacht is of vast staat. Hierdoor is geen voorstelling hetzelfde. Reuze spannend, maar daar draaien Vera Geers en Freya Flach, de personen achter de karakters Bep en Sjaan hun hand niet voor om. Beide zijn improvisatieacteurs, en getraind in deze vorm van theater.

Dat de show weer terug is op de zolder van de bieb, waar het twee jaar geleden allemaal begon, juichen zowel de dames als Annebelle Kools van de bibliotheek toe. Kinderen op deze laagdrempelige manier in contact brengen met cultuur en theater, is zo belangrijk. Zowel Bep en Sjaan, als de bibliotheek hopen dan ook op een druk bezochte eerste show. Deze gaat plaatsvinden op woensdagmiddag 5 februari, om 14.15 uur gaat de kassa open en om 14.30 uur start de voorstelling. De show is leuk voor kinderen vanaf vier jaar en hun grote mensen.

Meer informatie op www.goimpro.nl of www.facebook.com/goplayimpro

Reserveren kan via reserveren@goimpro.nl. [l]