Gròòtse Voorjaarstentòònstelling

BERGEN OP ZOOM - Galerie Narcis presenteert een grote voorjaarsexpositie onder de noemer ‘Mè d’oew neus in de ruukers’.

De leutigste voorjaarsbloemen presenteren hun werk variërend van schilderijen van anderhalve vierkante meter, tot werk geschilderd op de vierkante centimeter, van geëtste kleine portretten van dweilen tot foto’s van dweilen ten voeten uit en tot kleine sculpturen van dweilen die een lange neus trekken naar de beroemde kunstenaar Jeff Koons. Kom kijken voor verwondering, inspiratie, de leut en voor ’n lekkere ruuk natuurlijk!

Deelnemende voorjaarsbloemen/kunstenaars zijn: Eric Elich, Rens van den Berge, Wouter Goudswaard, Mart Franken, Corrie Hagenaars, Joop Mijsbergen, Els van Egeraat, Peter Franssen, Willem Hoedelmans, Sterck Merck, Kees Warmoeskerken en zoon, Rob Musters, Nick Franken, Walter Hagenaars, Chel van Giels en Charles Hubert.

De opening is op zondag 2 februari om 11 minuten over half twee onder de keurende blik van de n’Òòg’eid. Daarna is de tentoonstelling tot en met 1 maart elke vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag vanaf 1 uur te bezoeken. Galerie Narcis is te vinden in de Sint Annastraat 10 in Bergen op Zoom. [l]