Workshop voor werkzoekenden in bibliotheek

BERGEN OP ZOOM - Walk&Talk is de maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden in de Bibliotheek Bergen op Zoom. Maandag 3 februari staat van 10.00 tot 12.00 uur in het teken van de workshop: Jouw unieke kwaliteiten, door Roel Soffers.

Werk zoeken hoef je immers niet alleen te doen. Deelnemers horen inspirerende verhalen, krijgen praktische tips en kunnen ervaringen uitwisselen. Er zijn geen verplichtingen en iedereen die werk zoekt is welkom.

Jouw unieke kwaliteiten
Solliciteren anno nu is opvallen door kwaliteiten. Voor de meesten van ons geen dagelijkse kost zeker als het betekent dat je over jezelf moet schrijven of praten! Vreemd, want jij bent uniek en dat weet je maar al te goed. Maar ja dat zeg je niet van jezelf hè? In deze workshop leert Roel Soffers hoe je goed over jezelf kunt praten en schrijven. Al heb je nog zoveel werkervaring en of opleiding, jouw concurrentie heeft dat ook. Maar goed dat je daarnaast nog een voorraadje unieke kwaliteiten hebt.

Belangstelling?
Deelname is vrijblijvend en, net als de koffie en thee, gratis. Aanmelden kan eenvoudig via walkentalk@bibliotheekwb.nl, maar is niet verplicht. De deur is van 9.30 tot 10.00 uur open. [l]