De kleine schattige maar oh zo pittige Sarah.
De kleine schattige maar oh zo pittige Sarah. trainster Karin

Sarah van den Kolk Regiokampioene Instap N1

BERGEN OP ZOOM - Zondag 26 januari stond in het teken van de regiofinale voor Zuid West Nederland in Breda. Georganiseerd door Breda Gym in sportcentrum de Scharen moest Sarah haar regiofinale turnen. Sarah turnt bij de A selectie van Dynamo Roosendaal.

Sarah turnt als instapper N1 op het hoogste niveau van Nederland. Sarah weet goed raad met deze oefenstof en ze kan vooralsnog goed mee in deze categorie. Ze begon op het toestel vloer en wist hier het hoogste punt weg te zetten. Daarna door naar sprong. De twee sprongen die ze moest laten zien waren prima én het tweede punt van de wedstrijd. Rekstok is een onderdeel wat Sarah heel goed kan en ook hier het hoogste punt van de Instap N1 wedstrijd. Door naar het laatste toestel balk en zelfs hier wist Sarah zich goed staande te houden en dat zorgde er voor dat ze Regionaal gewoon de beste turnster is. Met ruim twee punten verschil op de nummer 2, wat een clubgenootje is, de eerste plaats en dus het goud en de regiotitel instap N1 voor Sarah van den Kolk. Goed gedaan hoor, nu op naar de eerste kwalificatie!

Loïs Hartog woont ook in deze gemeente, maar dan in Halsteren. Zij maakte vandaag iets te veel foutjes om in aanmerking te komen voor een medaille. Zijn eindigde op plaats 5 in de Jeugd N2 categorie. [l]