Pastoraal hoekje

Alphacursus begonnen

De Alphacursus is van start gegaan! Eindelijk! De eerste avond zit er op. Het eten was lekker, de gesprekken waren gezellig. De inleiding was uitnodigend en in de kleine groepjes hebben we al wat meer kennis gemaakt met elkaar. En we hebben al meteen goed doorgepraat over ons eigen geloof. Het ontmoeten, vragen en ontdekken wat hoort bij Alpha zat er al helemaal in.

De groep deelnemers is heel divers. We hebben leden van onze vormselwerkgroep, die zich wat meer willen verdiepen ter voorbereiding op het volgende vormsel. We hebben enkele mannen die nog niet zo lang katholiek zijn en vooral heel veel vragen hebben bij alles. We hebben vrijwilligers die al jaren actief zijn voor de parochie, en die nu de tijd willen nemen om wat meer bij hun geloof stil te staan.

Met deze groep mogen we nog acht avonden en één zaterdag op weg. Denkt u nu: "dat is ook iets voor mij!"? Dan heb ik goed nieuws: er is nog plek voor een paar mensen om mee te doen. Donderdagavond 30 januari is de tweede cursusavond om 18.00 uur in het nieuwe gebouw van Curio, Dr. Ir. Van Veenweg 8. Kijk op www.lievevrouweparochie.nl/alphacursus voor alle informatie en meld u meteen aan bij pastor Fredi Hagedoorn.

Pastor Fredi Hagedoorn, R.-K. Lievevrouweparochie [l]