Instuderen nieuwe liedje met Fiel.
Instuderen nieuwe liedje met Fiel. Foto:

AGENDA

Zaterdag 1 februari

Bingo in het Hoofdkwartier

20:00 | Hoofdkwartier

Zaterdag 1 februari is er een bingo in het wijk-ontmoetingscentrum aan de Rembrandstraat 52. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. De activiteitencommissie heeft weer leuke prijzen ingekocht en nodigt u van harte uit. Men vindt het Hoofdkwartier in het voormalige kerkgebouw Antonius abt in de wijk Borgvliet.

Zondag 2 februari

Boekenmarkt

13:30 | Logegebouw Vrijmetselarij

Op zondag 2 februari wordt tussen 13.30-16.30 uur de maandelijkse boekenmarkt gehouden in het Logegebouw van de Vrijmetselarij, Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom met een grote keuze romans, geschiedenis etc. Hier kunnen ook oude boeken worden afgegeven. De opbrengst is bestemd voor vragen om geldelijke ondersteuning van verenigingen in de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht. Voor informatie: korvingpeter@hotmail.com.

Maandag 3 februari

Instuderen nieuwe liedje met de Fiel

19:00 | Den Engel

Maandagavond na Neuzebal, 3 februari, verzorgt de koninklijk erkende harmonie Eendracht Maakt Macht, ofwel de Fiel, een muzikale speurtocht op zoek naar de geheime kneepjes van het nieuwe liedje. Ervaren docenten van het Cultuurbedrijf verzorgen de sectierepetities. Dan volgt een korte pauze voor het snuiten van de neuzen, zodat iedereen genoeg lucht heeft voor het oefenen van het tutti onder leiding van dirigente Inge Kegel-Verbraak. Daarna kan ze met gerust hart de baton overdragen aan Prins Nilles III voor een grandioze finale. Locatie, Den Enghel. Inloop vanaf 19.00 uur, sectierepetities 19.30 uur.