Nieuwe voorziening in Lepelstraat

LEPELSTRAAT - Supermarkt. Iedere keer weer heb je dat gevoel dat, als je afhankelijk bent, je anderen moet ‘lastigvallen’ met de vraag of ze wat uit Halsteren of Steenbergen mee willen nemen voor je omdat je wat vergeten bent of om boodschappen wilt.

Vanaf 5 februari Is er een nieuw initiatief waarbij de woensdagochtend zomaar eens een ochtend kan worden waar je naar uit zult kijken. Van 9.00-10.00u is de prikpost in buurthuis ’t Weike. Tijdens en aansluitend is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een bakje koffie of thee, wel op eigen kosten. Om 10.15u zal er een busje vertrekken, die u en de anderen naar Halsteren brengt zodat de boodschappen gedaan kunnen worden. Met elkaar is toch veel gezelliger dan alleen?! Omstreeks 11.30u wordt u weer veilig thuisgebracht en worden de boodschappen, mits dat voor u lastig is, door de chauffeur in uw gang geplaatst. Eventueel kunt u ook uw rollator meenemen!

Komt u ook? Aanmelden is wel wenselijk, bel uiterlijk 4 februari (op werkdagen van 9.00-12.00u) naar de Plusbus op het nummer 06-38267251 en vermeld dat u wilt vertrekken vanuit ’t Weike.

Dit is een initiatief van het Sociaal Team Lepelstraat/Halsteren vanuit WijZijn Bergen op Zoom, Stichting Plusbus Halsteren-Lepelstraat en SKW Lepelstraat. Want samen krijgen we meer voor elkaar! [l]