Afbeelding
Foto:

Uit en thuis met de bus tijdens Vastenavend!

BERGEN OP ZOOM - Ook dit jaar staan tijdens Vastenavend in 't Krabbegat de bussen van Arriva weer klaar voor alle feestvierders. Met het speciale e-ticket Vastenavend kunnen reizigers extra voordelig reizen met de bus voor 5,50 euro per dag.

Het gaat om een dagkaartje dat geldig is van 9.00 uur 's morgens tot 5.00 uur in de aansluitende nacht. Per reiziger van 12 jaar of ouder mogen twee kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar gratis meereizen; kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis in het openbaar vervoer.

Arriva rijdt extra nachtritten op zaterdag 1, 8 en 15 februari en van vrijdag 21 februari t/m dinsdag 25 februari. De bussen rijden alle dagen tot circa 2.30 uur met uitzondering van dinsdag 25 februari (laatste bussen om 0.15 uur). Overdag zet Arriva op diverse lijnen extra bussen in. Door de afsluiting van wegen door carnavalsoptochten, rijden sommige lijnen tijdelijk een omleiding.

De complete dienstregeling van de nachtritten is beschikbaar via arriva.nl/carnavalbrabant en in de reisplanner op arriva.nl [l]