Dweil d'oew neus mar
achternaar

BERGEN OP ZOOM - Op maandag 10 februari organiseren de vrijwilligers van Alzheimercafé Bergen op Zoom, samen met de werkgroep DVG, een gezellige middag, die in het teken staat van Vastenavend in Bergen op Zoom. De bijeenkomst vindt plaats in Woonzorgcentrum Jacqueline aan de Jupiterweg (bij Rozenoord), in Bergen op Zoom. Aanvang 14.00-16.00 uur. Deur open vanaf 13.30 uur.

Nol Leijs, jarenlang voorzitter van de stichting en Grootste Boer, neemt samen met Maria Mens, via een fotopresentatie de bezoekers mee terug naar de Vastenavend in de jaren 50-70 en samen hopen zij via een aantal quizvragen het gesprek op gang te krijgen over de ervaringen van de bezoekers met Vastenavend. Natuurlijk is er ook muziek, gaan we meezingen en dweilend onze neus nog eens achterna.

Uitgenodigd worden mensen met dementie met hun naasten en familieleden, en ook de bewoners van de Jacquelineflat en de aanleunwoningen zijn welkom. Aanmelden voor 5 februari via malovl@home.nl of tel. 0634540835 (Martien van Leeuwen). [l]