Shintai judokas Liv en Yfke tijdens de opening. FOTO WILAN VAN DE RIJZEN
Shintai judokas Liv en Yfke tijdens de opening. FOTO WILAN VAN DE RIJZEN Wilan van de Rijzen

Shintai judokas succesvol in Rotterdam

BERGEN OP ZOOM - In Rotterdam werd de Deborah Gravenstijn classic georganiseerd. Een speciaal toernooi voor meisjes t/m 12 jaar.

Maar liefst 750 meiden gingen deze dag de strijd met elkaar aan in een van de vele poules op de 10 wedstrijdmatten.
Voor alle meiden was er een oorkonde, een roze band en een medaille. De poule winnaars werden beloont met het felbegeerde roze Judopak van Matsuru. Shintai had deze dag onder leiding van coach Wilan 4 deelnemers. Liv, Anisha, Lieve, en Yfke deden goed en best en leverde goed weerstand. Liv was erg zwaar ingedeeld en heeft deze dag vooral weer extra ervaring opgedaan. Anisha en yfke wisten enkele partijen te winnen. Yfke mocht zelfs in de finale strijden om het roze pak. Jammer genoeg ging de finale verloren. Lieve was deze dag in vorm en wist al haar partijen te winnen. Zij werd dus winnaar van het felbegeerde roze Judopak. [l]