Rondwandelingen op Halwana met enkele Stichtingsboeren.
Rondwandelingen op Halwana met enkele Stichtingsboeren. Foto:

AGENDA

Woensdag 19 februari

Neuze n'op Alwana

10:00 | Halwana

Initiatief van groep vastenavend stadsgidsen i.s.m. Stichting Vastenavend. Dit keer zoeken we het buiten de binnenstad en wel op Halwana, de thuisbasis van de Stichting Vastenavend. Er gaan 66 deelnemers gaan onder deskundige én leutege leiding van enkele Stichtingsboeren rondsnuffelen in de ruimtes op woensdagochtend 19 februari, de dag van "Wagetjes Kijke", op Halwana, Zeelandhaven 15. Eerste groep van 33 deelnemers gaat rond om 10.00 uur en de tweede groep dweilt z`n neus achterna om 11.30 uur. De hele tour duurt bijna anderhalf uur. Let op: op beide tijden geen demonstratie "verrekesblaze". Aanmelden: www.stadsgidsen-bergenopzoom.nl.

Donderdag 20 februari

Seniorenorkest

11:00 | CKB Theaterzaal

Donderdag 20 februari openbare repetitie van seniorenorkest Young4ever in CKB theaterzaal, Burgemeester Stulemeijerlaan3, Bergen op Zoom. Deze ochtend is weer de jaarlijkse openbare repetitie van het seniorenorkest Young4ever. Programma: 10.30 uur inloop met koffie/thee; 11.00 uur openbare repetitie; 12.00 uur einde. Deze middag is een samenwerking van het Cultuurbedrijf, de Bergse Actieve Senioren en Activiteiten & Beweegwijzer van WijZijn. Wij nodigen u van harte uit. Voor informatie en opgeven kunt uw mailen (voorkeur) naar: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl of bellen naar 0164-237056.

Zondag 23 februari

Filosofisch Gesprek

14:00 | Logegebouw Vrijmetselarij

Zondag 23 februari komen we bij elkaar om een interessant onderwerp te bespreken. Geen felle discussies, maar gezamenlijk zoeken naar het antwoord op een samen gekozen levens- vraag. Interessant, veelzijdig en het gesprek staat onder deskundige leiding. Het is ook heel gezellig om dit zo samen te doen en er wordt dan ook veel gelachen! Meer informatie vind je op onze website filocafé.nl of je typt 'Sapere Aude' dat 'durf te weten' betekent en je komt ook op de site. Vooraf inschrijven is niet nodig. We beginnen om twee uur en stoppen - inclusief pauze- om ongeveer half vijf. We hebben een fijne ruimte gehuurd in het gebouw Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom. Je kunt zo binnenlopen, de deur staat voor je open!

Carnavalsbingo

10:22 | 't Weike

KBO Lepelstraat organiseert op zondag 23 februari haar jaarlijkse carnavalsbingo in 't Weike, Kerkstraat 82 in Lepelstraat. Vanaf 13.00 uur kunt u uw kaarten kopen en vanaf 13.30 uur rollen de ballen. Er worden 10 rondes gespeeld, met per ronde drie waardebonnen van €10,00. Tevens is er een extra superronde met een geldprijs van respectievelijk €5 en €10, hoofdprijs van €30,00. Er zijn 2 rondes waarbij er gespeeld wordt om een tegoedbon voor vlees en of vleeswaar van de plaatselijke Slagerij Kats ad €10, waarvoor aparte kaarten gekocht moeten worden. Aansluitend de mogelijkheid deel te nemen aan een snertmaaltijd inclusief roggebrood met spek en een consumptie. Opgave maaltijd: 06-29162915.