Rini Hagenaars aan schilderen
Rini Hagenaars aan schilderen Foto: tonny presser

AGENDA

Zaterdag 29 februari

Postzegelruilbeurs

12:00 | Hof van Ram

Na de vastenavond met veel leut is het zaterdag 29 februari weer tijd voor wat serieuzer werk. De filatelisten onder ons kunnen op deze zaterdag hun postzegelhart weer ophalen. Postzegelvereniging Onderling Contact en Heemkunde Halchterth organiseren weer de bekende postzegelruilbeurs in de Hof van Ram. Speuren naar nog ontbrekende zegels, ruilen en een verloting zorgen voor een middag vol postzegelplezier. Misschien hebt u wel een bijzondere verzameling van zegels. Er zijn mensen aanwezig die u wel kunnen vertellen wat die zegels waard zijn. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom in de Hof van Ram Beeklaan 29a te Halsteren.

Zondag 1 maart

Leut-Decor te zien in de Stadsschuur

10:00 | Stadsschuut

Leut-Decor is nog een keer te zien op 1 maart van 10.00-17.00 uur in de Stadsschuur aan de Dubbelstraat. De thuishaven van Bouwclub de Krabbeklutsers. Het vastenavend schilderij van 2 x 20 meter geschilderd door Rini Hagenaars.

Boekenmarkt

13:30 | Logegebouw Vrijmetselarij

Op zondag 1 maart wordt tussen 13.30-16.30 uur de maandelijkse boekenmarkt gehouden in het Logegebouw van de Vrijmetselarij, Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom met een grote keuze romans, geschiedenis etc. Ook is er een rondleiding In het historische pand. Ook kunnen oude boeken worden afgegeven. De opbrengst is bestemd voor vragen om geldelijke ondersteuning van verenigingen in de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht. Voor informatie en contact korvingpeter@hotmail.com.

Dinsdag 3 maart

Op zoek naar geluk

13:00 | Vrijwilligers Academie

Gelukkig zijn, wie wil dat nou niet. Maar wat is het eigenlijk? De Vrijwilligersacademie organiseert een workshop over dit onderwerp. Ga op zoek naar uw geluk en meld u aan. 3 maart. 13.00-16.00 uur. WijZijn, J.Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom. Trainer: Ben Spijker. Aanmelden kunt u op www.vrijwilligersacademieboz.nl. Heeft u vragen? Mail ons via: vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl Voor al onze trainingen geldt dat zij doorgaan bij voldoende deelnemers. U ontvangt hiervan tijdig een bevestiging.