Biddende moeders
Biddende moeders Depositphotos

Biddende Moedersdag
in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Veel ouders maken zich zorgen over hun kinderen: de wereld waarin ze opgroeien is hard, ze worden gepest, worstelen met hun identiteit of zijn al ouder en hebben moeite om hun relaties goed te houden.

Moeders over de hele wereld hebben besloten om hun zorgen te delen: met elkaar en met God, door samen met andere moeders te gaan bidden voor de kinderen. En dat heeft al veel kracht en verhoring gegeven. Je hoeft zeker niet kerkelijk te zijn als je wilt aansluiten. Enkel geloof in Jezus is voldoende.

Om kennis te maken met dit gebedsinitiatief ‘Biddende moeders’ bent u van harte uitgenodigd voor de biddende moedersdag op 21 maart aanstaande in Bergen op Zoom. Ook oma’s die zich zorgen maken over hun kleinkinderen zijn van harte welkom.

Moeders uit Zeeland en West-Brabant komen op 21 maart samen in de Lourdeskerk van 13.30 tot 17.00. De dag begint met een Eucharistieviering om 13.30, maar u kunt ook zeker rond 14.30 uur aansluiten bij de koffie. Het adres van de Lourdeskerk is: Prins Bernhardlaan 66, 4615 BD Bergen op Zoom.

Deelname is gratis, een gift voor de koffie is welkom. Meer informatie is te vinden op: www.gezinengeloof.nl. Voor aanmelden en meer info: gezin@bisdombreda.nl. [l]