Soroptimisten organiseren lezing over powervrouwen

BERGEN OP ZOOM - In het kader van Internationale Vrouwendag 2020 organiseren de Soroptimisten uit Bergen op Zoom op dinsdag 10 maart een lezing over powervrouwen: krachtige vrouwen die een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij.

De lezing wordt gegeven door Leontine van Geffen-Lamers en gaat over haar boek ‘Powervrouwen in beeld en geluid’. De muzikale kracht wordt deze avond ingeblazen door de bevlogen, jonge gepassioneerde saxofoniste Marlon Valk. De lezing vindt plaats in het Vestzaktheater (het Zwijnshoofd in Moeregrebstraat).
Start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur); de entree is gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan via soroptimisten.bergenopzoom@gmail.com.

Free a Girl
Met deze avond wordt aandacht gevraagd voor Free a Girl. Een deel van de opbrengst van de verkoop van het boek ‘Powervrouwen in beeld en geluid’ gaat naar dit goede doel. Stichting Free a Girl zet zich in voor kinderen die slachtoffer worden van kinderprostitutie.
De meisjes die worden vastgehouden in bordelen worden door hen opgespoord en bevrijd. Free a Girl vangt deze meisjes vervolgens op en geeft hen door middel van counseling, scholing en beroepstrainingen een hoopvolle toekomst. [l]