Bijeenkomst Aquarium Vereniging Bali

BERGEN OP ZOOM - Aquariumvereniging Bali is een club met enthousiaste mensen die allemaal als hobby hebben het houden van een aquarium. De leden komen uit de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal.

De meeste hebben een zoetwater aquarium maar er zijn ook leden met een zoutwater aquarium. Ook het aquarium buiten, de vijver, komt regelmatig aan bod daar deze ook veel raakvlakken heeft met het aquarium. Tijdens deze bijeenkomsten worden de ervaringen gedeeld met elkaar, problemen besproken om zodoende tot een fraai aquarium te komen.

Tijdens de verenigingsavond van 10 maart staat de uitslag centraal van de districtskeuring van 2020. ATV Bali is aangesloten bij het district Zeeland en begin februari is er een keurmeester (dhr. Taheij) bij een aantal leden langs geweest. De aquaria zijn hierbij gekeurd waarna onder andere gekeken wordt naar de ontwikkeling van de vissen en planten, de inrichting en de gebruikte techniek. Tijdens deze presentatie komen dan ook diverse soorten aquaria aan bod (gezelschapsaquaria, speciaalaquarium en zoutwateraquarium). De presentatie wordt ondersteund met fraaie foto’s en iedereen kan hier wel iets van opsteken. Tevens is er ook nog een bingo waarbij wat leuke en kleine prijsjes te winnen zijn.

Aanvang 20.00 uur in Zalencomplex De Wittenhorst, Lindelaantje 1 te Halsteren. Voor meer informatie: www.atvbali.nl. [l]