Leden tonen hun werk wat ze het afgelopen jaar gemaakt hebben. FOTO MARIANNE VAN DEN BOSCH
Leden tonen hun werk wat ze het afgelopen jaar gemaakt hebben. FOTO MARIANNE VAN DEN BOSCH Foto: Marianne van den Bosch

Foto Expositie Fotogroep 't Statiefje

ROOSENDAAL - Zaterdag 7 en zondag 8 maart houdt Fotogroep 't Statiefje haar jaarlijkse expositie in Cultuurcentrum De Suite, Burgerhoutsestraat 23 in Roosendaal.

Op deze expositie tonen de leden van F.G. ’t Statiefje het werk wat zij in het afgelopen jaar gemaakt hebben. Er zullen ongeveer 20 series te zien zijn. Ook is er een expositie van foto’s in groot formaat (40 x 60) met het thema: “Op”. Daarnaast worden diverse foto’s met een vrij onderwerp op groot formaat getoond.
Op zaterdag zal de expositie om 14 uur geopend worden. Hierna zal de tentoonstelling nog tot 17 uur te bezichtigen zijn en op zondag van 11 tot 17 uur.
Uiteraard is de toegang gratis.

Fotogroep
Fotogroep ’t Statiefje is opgericht in 1973 als afdeling Fotografie van SSVR en is momenteel een zelfstandige fotogroep. De groep bestaat uit 28 enthousiaste vrije-tijdsfotografen, die wekelijks op donderdagavond in Arends Studio (boven de Pearlewinkel) bij elkaar komen om over elkaars werk of het werk van anderen te praten of om een bepaald onderwerp te fotograferen. Ook proberen we door middel van cursusavonden, die door onze leden of gastsprekers verzorgd worden, onze kennis van de fotografie en digitale technieken te verdiepen. Op de weinige donderdagen, waarop het geen club is, is er vaak een studio-avond, waarop we in kleine groepjes enkele modellen fotograferen of table-top of macro doen. We kunnen hierbij gebruik maken van de flitsinstallatie van Arends Studio, waarmee we geheel bij de tijd zijn. Voor de studioavonden kunnen we overigens nog steeds modellen gebruiken. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, dan kun je tijdens de expositie contact opnemen met een van de leden. We praten een en ander dan door. De vergoeding bestaat uit een aantal mooie prints. [l]