Reanimeren en gebruik AED onderwijs aan jongeren

BERGEN OP ZOOM - Waarom leren reanimeren op school? De eerste 6 minuten bij een hartstilstand zijn van levensbelang. Hoe sneller er wordt gestart met reanimeren en een AED aangesloten wordt, hoe groter de kans op overleven.

Daarom is het van groot belang dat ook jongeren een hartstilstand kunnen herkennen en leren reanimeren. Vanaf 14 jaar zijn jongeren fysiek en mentaal in staat om te reanimeren en een AED te gebruiken.

Wij als Stichting ReanimatieOnderwijs Bergen op Zoom (StRO), geven al geruime tijd scholing en herscholing aan o.a. mantelzorgers, doktersassistentes, hulpverleners en sportclubs uit de regio. Dit alles op individuele titel of clubscholing.

Pasklaar lesplan

Ziet ook u, als onderwijsinstelling, het maatschappelijk en sociaal belang om uw leerlingen bekendheid te bieden met gebruik AED dan willen wij als StRO graag met u om de tafel om een pasklaar lesplan op te zetten tegen aantrekkelijk tarief.

Voor informatie over de Stichting Reanimatieonderwijs Bergen op Zoom kortweg de StRO verwijs ik u graag naar onze website www.reanimatieonderwijsboz.nl , mocht u persoonlijk contact op prijs stellen stuurt u dan een emailbericht aan ons secretariaat (secretariaatstro@gmail.com) met uw contactgegevens. Er zal z.s.m. met u contact opgenomen worden om tot een afspraak te komen. [l]