Prikbord

Afgelastingen: Kijk voor de actuele stand van zaken naar onze website www.lievevrouweparochie.nl
Vieringen en activiteiten afgelast vanwege het Coronavirus: Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus en de geldende richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse bisschoppenconferentie, zijn in de R.-K. Lievevrouweparochie t/m 6 april, de weekvieringen en de vieringen op zaterdag en zondag in onze beide kerken en op alle andere locaties waar gevierd wordt, afgelast.
Op www.lievevrouweparochie.nl vindt u een actueel overzicht van alle activiteiten die niet doorgaan.
Intenties: Voor de intenties van het weekend van 14 en 15 maart wordt gebeden in de privémissen van pastoor Paul Verbeek, alsmede in de viering op dinsdagmorgen in de OLV van Lourdeskerk.
Dit zal dan ook gelden voor de intenties in de weekenden van 21 en 22 maart en 28 en 29 maart en 4 en 5 april. Als u uw intentie graag genoemd wil hebben in een weekendviering waar u zelf bij kunt zijn, dan kan dit voorshands onder voorbehoud na 1 april. Graag hierover contact opnemen met het parochiebureau: 0164-233574.
ReliVisie Extra
: Vanaf vrijdag 20 maart is er op ZuidWestTV wekelijks een extra uitzending van ReliVisie op tv. Zo kunnen gelovigen uit West-Brabant thuis toch nog wat mee krijgen van wat er normaal in de kerken te zien zou zijn die week. Het programma heeft een oecumenisch karakter, waar plaats is voor bezinning, maar ook voor de intenties, die al zijn opgegeven bij de Lievevrouweparochie, en welke gelovigen ook in kunnen sturen naar info@zuidwesttv.nl. De presentatie is in handen van dominee Willen Vermeulen en pastoraal werkster Fredi Hagedoorn. ReliVisie wordt op vrijdag 20 maart om tien uur uitgezonden.
Stille Omgang Amsterdam afgelast: De Stille Omgang in de nacht van 21-22 maart in Amsterdam is afgelast.
Vastenmaaltijden afgelast: De vastenmaaltijden op de woensdagen in de Veertigdagentijd 18 maart - 25 maart en 1 april vervallen.
Lezing 'Als God renoveert' afgelast: De bijeenkomst 'Als God renoveert', die gepland staat op woensdag 18 maart vervalt
Informatieavond Bedevaart naar Beauraing afgelast: Donderdag 19 maart 19.00u vervalt de informatieavond in de Grot van de Lourdeskerk over de dagbedevaart en de driedaagse zorg-bedevaart naar Beauraing in het weekend van 20-21-22 juni.
On the Move afgelast: De bijeenkomst van tienergroep On the Move op vrijdag 20 maart vervalt.
Oscar Romero: Op woensdag 25 maart gedenken we H. Oscar Romero en is er een Eucharistieviering om 19.30u in de St.-Gertrudiskerk met als voorgangers pastoor Paul Verbeek, diaken Jan Foesenek en diaken Anton Janssen. Het doorgaan van deze viering wordt nog nader bekeken binnen de dan geldende maatregelen.
Bijbels Leerhuis afgelast: Woensdag 25 maart 19.30u Bijbels Leerhuis in het Parochiecentrum olv em. pastor Rud Smit vervalt.
24u voor de Heer: Zaterdag 28 maart van 2.00-7.00u Gebed voor de Heer in de OLV van Lourdeskerk. Het doorgaan van dit gebed wordt nog nader bekeken binnen de dan geldende maatregelen.
Passiecantateviering afgelast: Zondag 29 maart vervalt de Passiecantateviering om 16.00u in de St.-Gertrudiskerk.
Viering met Paduakoor afgelast: Zaterdag 28 maart vervalt de Eucharistieviering van 17.00u in de OLV van Lourdeskerk met het Paduakoor uit Lepelstraat.
Huispaaskaarsen:Tot 25 maart kunt u een huispaaskaars bestellen bij het parochiebureau en bij OLV van Lourdeskerk. Alleen bij contante betaling wordt uw huispaaskaars besteld. [l]