Weekendvieringen

Gertrudiskerk: Alle vieringen komen te vervallen t/m 6 april.
Lourdeskerk: Alle vieringen komen te vervallen t/m 6 april.
Ook de weekendvieringen in de Sint-Catharinakapel, Residentie Meilust en Residentie Moermont komen te vervallen t/m 6 april.
Gedoopt: Jan van Loenhout.
Overleden: Betty van Tilborg-Vrients.
Intenties: Voor de intenties van het weekend wordt gebeden in de privémissen van pastoor Paul Verbeek, alsmede in de viering op dinsdagmorgen in de OLV van Lourdeskerk. Als u uw intentie graag genoemd wil hebben in een weekendviering waar u zelf bij kunt zijn, dan kan dit voorshands onder voorbehoud na 1 april. Graag hierover contact opnemen met het parochiebureau: 0164-233574. U kunt uiteraard er ook zelf voor bidden.
Uit dankbaarheid. Voor de dopeling: Desteney de Brouwer. Voor de overledenen: Maria Rijken-Korsman, Christ de Bont, Adriana Mertens-van Aert, o.o. Haast-Elzakkers, Jeanne Daverveldt-Dons, jgt. Jona Limberger, Ria Schuurbiers-de Nijs, jgt. Miep Goossens-Visser, o.e. Testers-Bakx, Willem Willemsen, o.o. Kees en Dina van Dam-van Eekeren.
Overige vieringen
Gertrudiskerk: G
een vieringen, geen middaggebed, geen biddende moeders.Lourdeskerk: zondag 22 maart 13.30 uur: Doopviering Desteney de Brouwer.
Meilustflat: Alle vieringen in Residentie Meilust vervallen t/m 6 april.
Nw. ABG zusters: Geen vieringen t/m 6 april.

Mededelingen
Doop:
De (gezamenlijke) doopdiensten in de O.L.V. van Lourdeskerk en in de Sint Gertrudiskerk zijn op zondagmiddag. Inlichtingen en opgave bij het parochiebureau, tel. 233574.
Huwelijk: neem contact op met het parochiebureau, tel. 233574.
Kledingdepot Mensen in Nood: De kerk van Onze Lieve Vrouw van Lourdes is kledingdepot voor Mensen in Nood. U kunt hier op werkdagen tussen 09.30-11.30u kleding afgeven, verpakt in gesloten plastic zakken. [l]