Afbeelding
Foto:

TMC presenteert compleet vernieuwde woonwinkel

BERGEN OP ZOOM - Na vier maanden hard werken, gaan op donderdag 26 maart de deuren open van de compleet vernieuwde woonwinkel TMC. De winkel bleef al die tijd open, maar er werd binnen keihard gewerkt om alles te vernieuwen. Van vloeren tot plafonds en van de inrichting tot het assortiment. "Dit is een totaal andere beleving", stelt Johan Witte.

DOOR REMKO VERMUNT

Johan Witte is de afgelopen vier maanden druk bezig geweest met de vernieuwing van de winkel in Bergen op Zoom. "We hebben de winkel zo aangepast dat het product niet meer centraal staat maar de woonideeën", legt hij uit. Zo is de winkel in Bergen op Zoom gestopt met de samenwerking met Henders & Hazel. "We richten ons vanaf nu vooral op woonadvies, ideeën en inspiratie voor de klant, dus echt het totaalpakket." Wie blanco de winkel binnen komt gelopen, kan dus zomaar met een volledig plan voor zijn woning naar buiten lopen. "En dat plan kunnen we ook nog eens helemaal voor je uitvoeren."

Woonbeleving

Zo heeft de vernieuwde winkel een enorm aanbod aan vloeren. "We hebben daar stalen van, maar we hebben ook stijlkamers ingericht waar de klant meteen kan zien wat zo'n vloer met bijvoorbeeld je woonkamer doet." Dat geldt overigens niet alleen voor de vloeren, maar ook voor het assortiment aan wand- en raambekleding. "Op die manier proberen we de hele sfeer te laten zien die mensen kunnen creëren." Dat hoeven de bezoekers natuurlijk niet allemaal zelf te doen. Er zijn speciale stylisten en architecten in dienst die met behulp van 3D-tekeningen en de stijlkamers een geheel nieuwe woonbeleving kunnen creëren voor de bezoeker.

Maatwerk

"En wanneer je denkt: dat is de stijl die bij mij past. Dan kunnen we je natuurlijk ook verder op weg helpen met het uitkiezen van de juiste stalen, de logistiek en we kunnen het zelfs installeren." Het moge duidelijk zijn: maatwerk staat voorop bij de vernieuwde TMC-winkel in Bergen op Zoom. "Wij geven persoonlijk advies op maat. Niet de producten, maar de mensen die hier werken gaan voor de klanten het verschil maken, want verder kunnen we alles voor je regelen."

Ambachten

Het gaat zelfs zo ver dat je je eigen bank, lamp of kast kan laten maken. "Als dat het beste bij jouw stijl past, dan hebben wij verschillende partijen die dat kunnen realiseren." Nieuw in het pand is dan ook een ambachtelijke stoffeerderij. "Die komt midden in het pand met een soort van open keuken-idee zodat iedereen het kan zien." Hier kan je bijvoorbeeld stoelen opnieuw laten stofferen, gordijnen op maat laten maken én als er wat stof over is, worden er meteen kussentjes van gemaakt. Maar, er is ook een keuken geïnstalleerd en op de eerste etage is een bar te vinden voor een bakje koffie of een verse smoothie. "Het wordt echt een feestje om hier te zijn." [l]