Avondvierdaagse afgelast door Coronacrisis

BERGEN OP ZOOM - Normaal gesproken zou u nu de uitnodiging krijgen om deel te nemen aan onze 75e jubileum Bergen op Zoomse Avondvierdaagse. De voorbereidingen van dit evenement, wat zou plaats vinden van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juni, waren al in volle gang. Dit jaar zou extra feestelijk worden, met een verrassing voor alle deelnemers en vrijwilligers om onze 75e editie te vieren.

Door de omstandigheden i.v.m. Covid-19 vinden wij het als bestuur niet gepast om een jubileum te vieren, tevens op het gebied van veiligheid en afstand houden, hebben wij als bestuur met pijn in onze harten besloten, om dit jaar geen doorgang te geven aan de Bergen op Zoomse Avondvierdaagse. Veiligheid gaat ten alle tijden voor!

De voorbereidingen van dit evenement voor de 75e editie gaan door. Dit evenement zal plaats vinden van: dinsdag 1 t/m vrijdag 4 juni 2021. Ook volgend jaar zal het vertrek weer alle avonden plaats vinden vanaf Sportpark Rozenoord aan de Beukenlaan te Bergen op Zoom en wel om 18.45 uur.

Zoals inmiddels bij de meeste van u bekend is, zal er weer gekozen kunnen worden uit de afstand 6 en 10 km per avond en zullen de routes u weer leiden door de prachtige omgeving van onze gemeente. Als advies bij uw keuze willen wij u het volgende meegeven: laat de wandelaars vanaf 5 jaar de 6 km wandelen en de wandelaars vanaf 8 jaar de 10 km. Hierdoor zal iedereen met veel plezier de vier avonden uit kunnen lopen.

De voorinschrijving vinden plaats op 25 en 26 mei 2021 van 19.00-20.30 uur bij partycentrum Rozenoord. U kunt ook nog inschrijven op dinsdag 1 juni 2021 bij de start vanaf 17.00 uur.

Hopelijk mogen wij volgend jaar iedereen weer in goede gezondheid ontvangen! Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte en gezondheid toe! #staysafe #houdafstand #blijfthuis #stayhome #blijfgezond. [l]