Gezamenlijk Pasen vieren - op afstand!

BERGEN OP ZOOM - We leven in een tijd van veel zorgen en onzekerheid. Alle zekerheden van het dagelijks leven lijken ineens als los zand uit onze handen te glippen. Hierdoor komen we erachter dat ons leven eigenlijk heel betrekkelijk is.

Aankomend weekend is het Pasen. Een feest wat traditiegetrouw samen gaat met familie en gezelligheid. Een weekend vol familietradities of juist bij elkaar komen om met elkaar zijn. Alleen dit jaar niet. Dit jaar is alles anders, dit jaar is er afstand, letterlijk en figuurlijk. Dit jaar bent u misschien alleen thuis, of alleen met uw gezin. Terwijl u daar niet voor gekozen hebt en het helemaal nooit zo heeft gewild.

Toch kan kan Pasen dit jaar een feest zijn van hereniging. Hereniging met de God die u geschapen heeft, die weet wat er in uw hart speelt en in u omgaat. Die weet in welke situatie u zit en hoe u zich op dit moment voelt. Misschien voelt u zich heel eenzaam en leeg of maakt u zich heel erg zorgen over de toekomst. Weet dat u in uw hart absoluut niet alleen hoeft te zijn.

God houdt zoveel van u dat Hij u bij u wilt zijn en u een zekerheid van eeuwig leven wilt geven. Zijn Zoon Jezus Christus stierf voor onze zonden aan het kruis en na drie dagen stond Jezus op uit de dood. Hierdoor kunnen wij vrij zijn van zonden en de last van zonden. Dat is wat waar Pasen echt om draait en wat we herdenken en vieren met Pasen.

Om het in orde te maken is met God hoeft u hem alleen maar te vragen of Hij in uw hart wilt komen wonen. En Hij zal naar u luisteren want u bent waardevol in Gods ogen. Er is niets wat Zijn liefde voor u kan stoppen!

Hoewel we fysiek niet bij elkaar kunnen komen, willen we toch Pasen samen met u vieren. Daarom nodigen wij u van harte uit om dit paasweekend te kijken naar onze livestream.

Deze kunt u vinden via onze website: www.dedeurboz.nl. De diensten beginnen aanstaande zondag om 11.00 uur en om 18.00 uur, 10 minuten voor de dienst zal de livestream aan gaan. Meer informatie en onze contactgegevens vindt u ook op onze website.

Laat Pasen dit jaar een feest zijn van uw hereniging met God, door Zijn Zoon Jezus Christus! [l]