Weekendvieringen

Gertrudiskerk: Zondag 12 april 9.30u: vervalt
O.L.Vrouw van Lourdes
Donderdag 9 april 19.00u: Witte Donderdag, Eucharistieviering via Zuid West TV; Voorgangers: pastoraal team.
Vrijdag 10 april 19.00u: Plechtigheden Goede Vrijdag via Zuid West TV. Voorgangers: pastoraal team.
Zaterdag 11 april 19.00u: Paaswake via ZuidWestTV. Voorgangers: pastoraal team; 21.00u: vervalt
Zondag 12 april 11.00 uur en 18.00u: vervalt
Intenties: Alle intenties worden opgelezen tijdens de viering door het pastoraal team, te zien in de uitzending van ZuidWestTV op zaterdag 11 april om 19.00 uur in de OLV v. Lourdeskerk. Verder worden ze ook vernoemd in de privémissen van de pastoor op Eerste en Tweede Paasdag. Voor de Overledenen: Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, David Halfhide en o. fam., Nelly de Leeuw-Verhees, Wim de Leeuw, Koos en Net Tebbens, o.o. Haast-Elzakkers, Wim Donders en o. familie, Jos en Riet Aarts, Kees en Cisca de Veth, o.o. Hartman-v. der Ven en schoonzoon, Antoinette v. Broekhoven, Gabriëlla Duijm, Piet Verbeek, Marriet Gruss-Musters, jgt. Brian Gruss, o.o. Schepers-v.de Weijgert, Wim Verhagen, Alphons Smout en Hendrica Smout-Somers, Antonetta en Cornelia Smout, o.o. Ben en Fien Cleiren-Hermans, o.o. Langenberg en zoon Piet, Wim Niesz, Mia Ditvoorst-Buijs, Mieke de Graauw-Koopman, Pieter Christiaan Luijks.
Overige vieringen vervallen.
Doop: De (gezamenlijke) doopdiensten in O.L.V. van Lourdeskerk en Sint Gertrudiskerk zijn op zondagmiddag. Inlichtingen en opgave: tel. 233574.
Huwelijk: neem contact op met het parochiebureau, tel. 233574.
Kledingdepot Mensen in Nood: De kerk van Onze Lieve Vrouw van Lourdes is kledingdepot voor Mensen in Nood. U kunt hier op werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur verpakt kleding afgeven.
Kledinginzameling Filippijnen: Iedere 1ste en 2de zaterdag v.d. maand 11.00-13.00 uur Olympialaan 10; www.Filippijnenaktie.nl [l]