FOTO LOTTE BROUWERS
FOTO LOTTE BROUWERS Foto: Lotte Brouwers

Focus Events presenteert nieuwe datum voor 90's No Limits

BERGEN OP ZOOM - Evenementenorganisatie Focus Events heeft een nieuwe datum geprikt voor de jubileumeditie van 90's No Limits op de Boulevard in Bergen op Zoom. Zaterdag 26 september kunnen bezoekers helemaal losgaan op artiesten zoals de internationale rapgroep Snap, Paul Elstak, Sylver, Def Rhymz, Party Animals, Q-music het foute uur, Pat B en vele anderen.

Focus Events houdt zich al ruim negen jaar bezig met het organiseren van grote publieksevenementen in de regio. Van 90s No Limits tot BergenOpZoomNL. Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus waren ze echter genoodzaakt een aantal evenementen te annuleren. “Onze identiteit is het fysiek bij elkaar brengen van mensen met als doel een geluksmoment creëren. Datgene waar we zo in geloven, dat kan nu niet”, zegt René Hopmans, mede-eigenaar van Focus Events.

Gelukkig heeft de organisatie vroegtijdig ingespeeld op de huidige maatregelen die de evenementenbranche heel hard treffen. “Wij denken altijd in scenario’s. En volgen het nieuws op de voet. Toen het coronavirus Nederland nog niet had bereikt, stond het bij ons al op de radar.” Dat is stiekem het geluk waarvan ze nu de vruchten plukken. “Wij willen onze bezoekers zo snel mogelijk in informatie voorzien. Met ons team vooruitkijken en vooral positief blijven. Hoe kunnen we het publiek alsnog het feest geven waarvoor ze een kaartje hebben gekocht?”

Jubileumshow 2.0

Achter de schermen is hard gewerkt en met trots laat de festivalorganisatie weten dat de tiende editie van 90s No Limits op 16 mei verplaatst naar 26 september 2020. René: “We komen met dezelfde line-up en dezelfde opbouw van het festival.” Met grote acts als de internationale rapgroep Snap, Paul Elstak, Sylver, Def Rhymz, Party Animals, Q-music het foute uur, Pat B en vele anderen verveeld over drie podia. René: “We trakteren ons publiek deze editie op een complete festivalbeleving en een onvergetelijke ervaring!” De 90s No Limits jubileumshow 2.0 is op 26 september 2020 en kaarten zijn verkrijgbaar via www.90snolimits.nl. [l]