Jubilerende Theatergroep Cameleon op Televisie

STEENBERGEN - Totaal Theatergroep Cameleon uit Steenbergen viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. Door de huidige Corona crisis, zal de geplande jubileum uitvoering echter worden uitgesteld tot 2021.

Wel is de theatergroep, onder leiding van de nieuwe regisseur Gijs de Rooij, al volop bezig met sketches schrijven en terugblikken in de oude doos. Zoals altijd wordt ook de jubileum productie mede mogelijk gemaakt door donateurs en sponsors. Het belooft dan ook een jubileum spektakel te worden.

Om Cameleon tussentijds op het netvlies te houden en om mensen iets leuks te bieden tijdens het thuis zitten, zal de Stichting Lokale Omroep Steenbergen (SLOS-tv), vanaf zaterdag 11 april, gedurende 4 zaterdagen, 3 producties van Totaal Theatergroep Cameleon uitzenden. Het gaat hierbij om 'Leeven de Vereeniging', 'Smakelijk leven' en 'Circus Flanz: Komt dat zien'.

Deze producties zijn tijdens optredens opgenomen door de actieve Film collectief Steenbergen en zij hebben hier nu één mooie film van gemaakt. Als u houdt van een portie gezelligheid, een absolute aanrader om 4 zaterdagen op SLOS tv af te stemmen.[l]