FOTO CHRISTIAN TRAETS
FOTO CHRISTIAN TRAETS Foto: Christian Traets

BergenOpZoomNL verplaatst: line-up blijft hetzelfde

BERGEN OP ZOOM - De streep door de festivalzomer heeft ook vele gevolgen voor Bergse evenementen. Zo heeft festivalorganisator Focus Events al drie evenementen moeten annuleren. Gelukkig is het de organisatie gelukt om BergenOpZoomNL te verplaatsen naar 2021 en verblijden ze het publiek met dezelfde line-up.

“Wij beseffen ons dat we in een branche ondernemen waar nu de harde klappen vallen. Maar we doen er alles aan om onze bezoekers het feest te geven dat ze verdienen”, zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Nieuwe datum

Een evenement als dit verplaatsen naar een nieuwe datum lijkt nog niet zo makkelijk. René: “We zijn al weken non stop bezig om te zorgen dat alles soepel verloopt. Daar komt veel bij kijken: een nieuwe datum voor het evenement, het opnieuw boeken van artiesten, het annuleren van lopende zaken rondom het huidige evenement, het informeren van bezoekers.” Met trots deelt hij mee dat het gelukt is om het evenement te verplaatsen naar zaterdag 19 juni 2021 met precies dezelfde line-up.

Feestelijke line-up

Focus Events boekt de meest feestelijke line-up voor BergenOpZoomNL ooit. Naast grote namen als Jeroen van der Boom, Snollebollekes, Django Wagner, John West en Zanger Kafke, zijn er optredens van regionale talenten Marijn van Geel en Harold Mieger. Ook komt er wederom een Flügel Feestcafé met swingende acts. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.bergenopzoomnl.com. [l]