Afbeelding
Foto:

Meeussenfonds zet mensen in het zonnetje met waardebonnen

BERGEN OP ZOOM - Het Meeussenfonds uit Bergen op Zoom stelt geld beschikbaar om Bergenaren in het zonnetje te zetten die zich tijdens de crisis onderscheiden door hun niet aflatende inzet en betrokkenheid voor de medemens.


De coronacrisis heeft invloed op ons allemaal. Maar, er zijn mensen die juist ten tijden van deze crisis zich meer dan ooit inzetten voor de Bergse samenleving en dan met name op het gebied van zorg en welzijn voor anderen. Deze zogenaamde 'BergseBeste' komen nu in aanmerking voor een bedankje namens het Meeussenfonds.


Lokale middenstand

Het gaat dan om een voucher van 50, 150 of zelfs 300 euro die besteed kan worden bij één van de Bergse ondernemers. Zo wordt ook de lokale middenstand een hart onder de riem gestoken. Degene voor wie de aanvraag wordt gedaan moet wel woonachtig zijn in de gemeente Bergen op Zoom én er moet sprake zijn van een bijzondere of opmerkelijke prestatie op het gebied van zorg of welzijn in het kader van de Coronacrisis.


BergsteBeste

Kent u zo'n 'BergsteBeste' die voor anderen prestaties heeft verricht waardoor hij/zij extra beloond zou mogen worden? Vul dan het formulier in en, wie weet, wordt hij/zij verrast met een waardebon/voucher. De originaliteit van de aanvraag, maar ook de prestatie en het beloningsvoorstel kan meewegen bij bij een groot aantal aanvragen.


Meer informatie

Kijk voor meer informatie en alle voorwaarden op de website van Stichting Meeussenfonds. [l]