Speciaal T-shirt ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van de Laurel & Hardy club Jitterbugs Tent.
Speciaal T-shirt ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van de Laurel & Hardy club Jitterbugs Tent.

30 jarig bestaan Laurel & Hardy club Jitterbugs Tent

BERGEN OP ZOOM - Zoals zovele verenigingen is ook de Laurel & Hardy club Jitterbugs Tent, die sinds 1990 elke maand een filmavond in Bergen op Zoom organiseert, getroffen door de beperkingen naar aanleiding van het Covid 19 virus.


Begon dit feestjaar hoopvol op de Bommesee, als nieuwe locatie, al snel werd duidelijk dat het feestjaar anders zou gaan verlopen!


Contact op afstand

Vanaf maart ligt de boel stil en wordt er op afstand contact gehouden met de leden van de jarige club voor liefhebbers van de Dikke en de Dunne.

Zo gaan de leden binnenkort middels een videochat met elkaar het contact onderhouden.

Door alle onzekerheden is het niet duidelijk wanneer de club weer van ouds elke maand bijeen kan komen.


Laurel & Hardy Sondayz afgelast

Zo heeft de club besloten het jaarlijkse evenement, de Laurel & Hardy Sondayz, die dit jaar op 24 en 25 oktober gepland stond af te lasten. Dit omdat veel liefhebbers die uit diverse landen komen niet zeker zijn of zij kunnen of mogen reizen. Ook de angst voor een tweede piek zorgde voor deze drastische beslissing.


Speciaal T-shirt

Maar om toch het jaar niet helemaal verloren te laten gaan heeft de club ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan een speciaal T-shirt ontworpen. Hierin is de link naar het Corona jaar duidelijk terug te vinden.


Donatie aan Rode Kruis

Van elk verkocht exemplaar doneert de club €2,00 aan het Nederlandse Rode Kruis. Om zo toch een steentje bij te kunnen dragen. Immers in het verleden heeft de Laurel & Hardy club uit Bergen op Zoom al vaker goede doelen gesteund. Het T-shirt is te bestellen via de website, www.jitterbugstent.nl De prijs is €14,95 waarvan dus de € 2,00 winst naar het goede doel gaat.


Mogelijke voorstelling

De club is ook aan het kijken of er binnenkort een voorstelling gegeven kan worden waar de opbrengst ook ten goede komt aan het NRK. Hiervoor zal gekeken worden of deze in de open lucht gehouden kan worden.[l]