Speciale kerkdiensten met Zendeling uit Azië

BERGEN OP ZOOM - Dit jaar viert Evangeliegemeente De Deur Pinksteren op een speciale manier. En u bent van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.


Met Pinksteren viert de christelijke wereld de komst van de Heilige Geest en de geboortedag van de kerk. Niet de kerk als instituut maar de kerk als een verzameling van gelovigen die God dankbaar zijn voor hun redding.

Vanaf de aller eerste Pinksterdag kunnen mensen God persoonlijk ervaren in hun leven. Zij ruilen hun religie in voor een geloofsleven vol passie op het moment dat Jezus in hun hart komt wonen. Hij is een liefdevolle Vader die weet wat er speelt in harten en gedachten en Hij voelt mee met pijn en verdriet.

Ook u kan God persoonlijk ervaren. Hij wilt niets liever dan u laten merken hoeveel Hij van u houdt en om u geeft. Het enige wat u hoeft te doen is vergeving te vragen van uw zonden en dan zal Hij u vergeven en bij u zijn.

Op de zondag van Pinksteren 2020 zijn er twee speciale diensten met de zendeling/pastor Justin Entong. Hij is pas 30 jaar oud maar al zendeling geweest in China en hij vertrekt dit jaar, samen met zijn jonge gezin, voor een nieuw zendingswerk in Taiwan. Zijn enorme passie voor het werk van God is inspirerend voor jong en oud!

De diensten zullen zijn in het gebouw van Evangeliegemeente De Deur. Het adres is Nobellaan 1, Bergen op Zoom. Er is een dienst om 11.00 uur en een dienst om 18.00 uur. Beide diensten zijn volgens de richtlijnen van het RIVM. [l]