Afbeelding
Foto:

Monique Groenten en Fruit viert 1 jarig bestaan!

HALSTEREN - Het eerste jaar is voorbij gevlogen. We hebben het vertrouwen opgebouwd bij onze klanten, ik ken hen en zij kennen mij. Vaak weet ik al wat men wil als men binnenkomt.


In dit jaar hebben we veel aanpassingen gedaan. We bezorgen maaltijden aan huis en sinds kort ook fruitdozen waar onze klanten fruit in vinden waar ze een week van kunnen genieten. Nu met deze mooie dagen hebben we naast het standaard rauwkost assortiment ook allerlei producten voor op de barbecue, mooie salades, saladebowls en pokèbowls. Ik vind dit seizoen de mooiste van het jaar, heerlijke verse Hollandse groenten zoals Zeeuwse zeekralen, lamsoren, asperges van de Brabantse wal en zoete aardbeien. Ik vind het belangrijk dat we zo veel mogelijk Hollands producten kunnen aanbieden. In de corona tijd is het immers belangrijk om gezond te eten dus dat doen we dan ook merk ik.

Wilt u ook genieten van onze maaltijden, fruitboxen of andere boodschappen? U kunt altijd contact met ons opnemen via Facebook, ons bellen op 0164-657895 of mailen naar MoniqueGroentenenFruit@gmail.com. [l]