Gratis rollator spreekuur in de Wittenhorst

HALSTEREN - Woensdag 17 juni houden de BAS en WijZijn Traversegroep Bergen op Zoom en TanteLouise een rollatorspreekuur in de Wittenhorst, Lindenlaantje 1A in Halsteren. Belangstellenden kunnen - gratis - hun rollator laten nakijken en zo nodig opnieuw laten afstellen. Het rollatorspreekuur vindt plaats van 10.00-11.30 uur.


Uiteraard volgen we de voorschriften rondom het Coronavirus; dus anderhalve meter afstand en de handen goed reinigen. Als u verkoudheidsklachten heeft, of iemand in uw huishouden, mag u niet komen.

Tijdens eerder gehouden spreekuren is gebleken dat veel rollatorgebruikers last hebben van pijnlijke polsen, schouders of rug. Veel van de rollators waren niet goed afgesteld. Ook moest er vaak gesleuteld worden aan de rollators. Het is belangrijk om een rollator regelmatig na te laten kijken. Vooral slecht werkende remmen en vuil tussen de wielen komen nogal eens voor.

Meer informatie: Anja Withagen, WijZijn Traversegroep Bergen op Zoom, tel. 0164-237056 of activiteiten@wijzijntraversegroep.nl.[l]