Afbeelding
Foto: Vrije school

Nog even en Vrijeschool De Zeeridder gaat officieel van start!

BERGEN OP ZOOM - De instroomkleuterklas heeft inmiddels met succes het afgelopen half jaar gedraaid in basisschool De Krabbenkooi en het leerlingenaantal is van 4 naar 14 gestegen! Na de zomer starten er ook twee combinatieklassen: klas 1 / 2 (groep 3 / 4) en klas 3 / 4 (groep 5 / 6). De school zal dan gehuisvest zijn in het gebouw Het Palet, Frans Halsstraat 28 te Bergen op Zoom.

Er is lang gewacht op vrijeschoolonderwijs in Bergen op Zoom. Een school waar kinderen leren met hoofd, hart en handen, oftewel door te denken, te voelen en te doen. Een school met als uitgangspunt: onderwijzen is ook opvoeden. Waar kinderen veel samen doen, elkaar in waarde laten en waar vooral de kwaliteiten van de leerlingen worden benadrukt. Een school waar we samen feesten vieren en waar we nauw met elkaar zijn verbonden.

De Zeeridder heeft een breed aanbod van vakken; allen met een eigen leerlijn. Vakken als schilderen, handarbeid, toneel en zingen krijgen net zoveel aandacht als rekenen en taal. Hoe dit er precies uit gaat zien, is nu nog lastig te tonen. Voor sommige ouders en kinderen blijft dit een reden van twijfel voor het inschrijven. Om deze reden organiseren wij binnenkort een Open Dag, speciaal voor kinderen van groep 3 t/m 6. Kinderen kunnen dan het team van De Zeeridder ontmoeten, de locatie zien en natuurlijk proeven van het vrijeschoolonderwijs. Wees welkom op zaterdag 27 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur op onze nieuwe locatie Het Palet. Graag aanmelden vooraf.

N.B. In verband met de huidige maatregelen van het RIVM zijn alleen de kinderen welkom. Wel is er buiten het gebouw een mogelijkheid voor ouders voor het stellen van vragen en zal het team ook aan de ouders worden voorgesteld. Aanmelden via: info@vrijeschool-bergenopzoom.nl of telefonisch: 0645574532. Bekijk ook onze website: www.vrijeschool-bergenopzoom.nl