Gemeente start tweede onderzoek naar effecten coronacrisis

BERGEN OP ZOOM - Wat vind je van de huidige adviezen, maatregelen en de informatie daarover rondom het coronavirus? Dat wil de gemeente Bergen op Zoom weten en daarom wordt voor de tweede keer een enquête uitgezet.

"Het coronavirus heeft nog steeds veel invloed op ons dagelijks leven. Al worden de maatregelen op veel plaatsen versoepeld. We willen graag weten hoe je deze periode ervaart", stelt de gemeente. In april van dit jaar werd zo'n zelfde enquête al eens uitgezet. Daaruit bleek dat 45 procent van de Bergenaren zich sinds de eerste coronabesmetting in Nederland slechter voelt dan daarvoor.

De vragenlijst werd onder andere verspreid onder alle leden van het Burgerpanel. Zij konden de vragenlijst zowel via hun mobiel, tablet, laptop als pc invullen. In totaal vulden 772 panelleden de vragenlijst in. Daarnaast werd de vragenlijst ook via social mediakanalen gedeeld en daar kwamen nog eens 172 reacties op.

Nu wordt de enquête voor een tweede keer uitgezet, met voor een deel dezelfde vragen als in de 1e enquête. "Op deze manier kunnen we nagaan of er veranderingen zijn in vergelijking met de vorige enquête." Heb je toen niet meegedaan? Geen probleem! Ook dan is de gemeente benieuwd naar je antwoorden. De vragenlijst kan tot en met maandag 15 juni worden ingevuld. Het duurt ongeveer 10 minuten. Meedoen kan via:
https://q.crowdtech.com/VCyVBJ992kqQV-5WC93IKA

Het onderzoek is anoniem en de antwoorden verwerkt de gemeente vertrouwelijk. Om deze vertrouwelijkheid te garanderen, zijn de antwoorden op de open vragen niet letterlijk terug te lezen in uitkomsten van het onderzoek.