Afbeelding
Foto:

Bravis-medewerkers krijgen bedankje voor afgelopen maanden

BERGEN OP ZOOM - Alle medewerkers en vrijwilligers van het Bravis ziekenhuis ontvangen deze dagen een cadeaupas, naar keuze te besteden in Roosendaal of in Bergen op Zoom. Hiermee bedankt de Raad van Bestuur hen voor hun enorme inzet, collegialiteit en veerkracht. Dankzij die betrokkenheid bij de patiënten én bij elkaar kan het ziekenhuis optimaal functioneren, ook in moeilijke tijden als de afgelopen maanden.

De eerste passen werden uitgegeven op vrijdag 12 juni. Dat was eigenlijk de dag dat het vijfjarig bestaan van Bravis gevierd zou worden, maar dat feest is door het coronavirus voorlopig afgeblazen. Het uitreiken van het cadeautje voor medewerkers en vrijwilligers was dan ook een mooi alternatief voor deze dag.

Iets terug doen
"We hebben bewust gekozen voor de Roos24-pas voor Roosendaal, en de SamenDoen-pas voor Bergen op Zoom. Het is een mooie manier om de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken", laat het Bravis ziekenhuis weten. "Zoals wij tijdens de coronacrisis enorm veel steunbetuigingen uit onze omgeving hebben ontvangen, is het nu fijn om op deze manier iets terug te kunnen doen. Zo helpen we elkaar! In dit verband is het ook mooi om te vermelden dat de kaart voor Bergen op Zoom heeft geleid tot samenwerking tussen SamenDoen en ondernemersvereniging Sterck." [l]