Ruime keuze in zowel dames-, heren en kinderfietsen bij Het Poortje.
Ruime keuze in zowel dames-, heren en kinderfietsen bij Het Poortje. Foto:

Fietsvakantie in eigen land?
Loop binnen bij Het Poortje

HALSTEREN - Veel mensen blijven deze vakantie in eigen land vanwege het coronavirus, maar ook in eigen land is er genoeg te zien en te doen. Wat denk je van een fietsvakantie in eigen land? Het Poortje Fietsen in Halsteren helpt je graag aan een nieuwe óf gebruikte elektrische fiets.


Het Poortje Fietsen aan de Dorpsstraat in Halsteren is al sinds 2007 een gevestigde naam. Van heinde en verre weten mensen deze fietsenzaak te vinden, vanwege de korte lijnen, snelle service én hun kwaliteit. “Fietsen doe je voor je plezier en een fiets en toebehoren uitzoeken ook! Daarom hebben wij een ruime keuze in zowel dames-, heren en kinderfietsen.”


Team
Wie op zoek is naar een goed product, moet dan ook zeker eens bij Het Poortje Fietsen binnenlopen. “Omdat de keuze niet altijd makkelijk is hebben wij een professioneel team met mensen die u perfect kunnen adviseren bij het maken van een goede keuze. Of het nu gaat om een goede fiets of een defect onderdeel. U kunt ons alles vragen.”



Budget
Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets?
Het Poortje Fietsen werkt hoofdzakelijk met het merk VANDIJCK uit Roosendaal. “Dit merk staat voor alles waar wij ook voor staan: kwaliteit en innovatie.”
Dus of het nu gaat om een nieuwe stadsfiets, elektrische fiets of gebruikte fiets. Bij Het Poortje Fietsen vindt u het allemaal. “Voor ieder budget is er volop keus!”[n]