Bourgondische Santarun komt uit de startblokken

BERGEN OP ZOOM - De organisatie van de Rotary Bourgondische Santarun heeft besloten op te gaan starten met de organisatie van de zevende editie. Nu we weten dat het Bergs winterparadijs door gaat geeft het ons weer de mogelijkheid om weer een mooie samenwerking aan te gaan met de organisatie van de ijsbaan.


In de afgelopen periode hebben we al overleg gehad met Frank Vale en Jos Roels over de komende editie. We hebben er allemaal zin in om een mooie editie te gaan organiseren. Wat het concept gaat worden voor de komende editie is nog niet bekend. We zullen echt rekening moeten houden met de dan geldende corona maatregelingen en regelingen die er dan gelden vanuit de gemeente. Aldus Joris Völker voorzitter van de Rotary Bourgondische Santarun.

De Rotary Bourgondische Santarun wordt in de kern georganiseerd door Rotary de Brabantse wal en Rotary Noord. Het unieke aan de Bourgondische Santarun is dat het de laatste jaren echt een vast evenement geworden is in de december maand.


Goede doelen
Waar de horeca het Bergs winterparadijs en vele MKB bedrijven samenwerken om een groot feest voor de stad te organiseren. Met als doel om geld op te halen voor lokale goede doelen. In de afgelopen edities is er al 50.000 Euro bij elkaar gelopen! en uitgekeerd aan goede doelen.

De datum voor dit jaar zaterdag 19 december en we zullen starten rond de klok van 15.00 uur. Dit zullen we doen met weer een hoop spektakel. Joris Völker heeft er weer zin in om er samen met een geweldige organisatie weer een mooie editie van te maken![n]