Woensdag 5 augustus

Openingsconcert beiaard Halsteren

19:30 | Martinuskerk

Piet Hamelink opent 5 augustus om 19.30 uur de eerste zomeravondconcertserie op de beiaard van de St. Martinuskerk te Halsteren. Hij speelt een aantrekkelijk programma met werk van Franz Schubert, Richard Straus, Ludwig van Beethoven, maar ook muziek van de Beatles, Billy Joel en Vera Lynn. Piet Hamelink (1946) is stadsbeiaardier van Axel en Sluis (N). Luisteren kan rondom de toren van de St. Martinuskerk, maar ook met een hapje en een drankje vanaf het terras van het stadhuis, waar momenteel restaurant anno 1633 is gevestigd. Programma’s zijn gratis aan de toren verkrijgbaar. Na afloop kunt u de beiaardier ontmoeten aan de voet van de toren. De concerten zijn een unieke manier om de zomeravond in Halsteren met fraaie klokkenklanken te beleven. 19 augustus om 19.30 uur speelt Janno den Engelsman, stadsbeiaardier van Bergen op Zoom.


Zaterdag 8 augustus

Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum

14:00 | Het Zwijnshoofd

Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum heeft zaterdag 8 augustus een bijeenkomst in het ontmoetingscentrum Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18 te Bergen op Zoom. Vanaf 14.00 uur staan de deuren weer open voor alle veteranen die in het bezit zijn van een veteranenpas om samen met jonge en oudere veteranen een fijne middag te hebben. Ook alle familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom. Wij hanteren de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid ten aanzien van de horeca. 1,5 meter afstand blijft de norm. Graag willen wij wel weten wie er komt. Opgave per mail sturen naar info@veteranenboz.nl. Voor meer informatie 06-41914892, Hans van Leest.

Zondag 9 augustus

Bingo

14:00 | De Kannebuis

Zondag 9 augustus is er een bingo in de Kannebuis in Halsteren, aanvang 14.00 uur, er zijn nog maar een aantal plaatsen beschikbaar, bij interesse bellen naar; 06-20302657.