Infoavond beginnerscursus hardlopen bij SPADO

BERGEN OP ZOOOM - Heb jij zin om te gaan hardlopen of wil je conditie verbeteren? Of heb je de afgelopen tijd het lopen (her)ontdekt en wil je meer gestructureerd gaan lopen? Dan kan je bij SPADO vanaf 8 september de beginnerscursus hardlopen volgen.


In deze 15-weekse cursus is het de bedoeling dat je na de cursus, zelfs zonder enige loopervaring minimaal 30 minuten of 5 km aaneengesloten kan hardlopen.
Onder begeleiding van gecertificeerde trainers wordt er 1x per week in groepsverband getraind en je traint 1x per week voor jezelf, dit alles in een ontspannen sfeer en met een lach op je gezicht. Zo maak je op een plezierige manier kennis met de loopsport.
Natuurlijk houden wij tijdens onze trainingen rekening met het coronaprotocol hardlopen en trainingen.

Er is de mogelijkheid om, bij voldoende belangsteling, op dinsdagavond, woensdagochtend of donderdagavond te trainen

We sluiten af met een eindloop van 5 km en een certificaat van deelname. Na de cursu kan men eventueel doorstromen naar de reguliere loopgroepen.


Infoavond

Op maandag 31 augustus om 19.30 uur is er een infoavond over de cursus. Deze zal vanwege de afstandregels plaatsvinden op de tribune van SPADO op sportpark Rozenoord. In de buitenlucht, dus neem bij koel weer een trui of vest mee.

Start van de trainingen is vanaf dinsdag 8 september om 19.30 uur.


Informatie

Meer info en aanmelden voor de cursus bij wegatletiek@spado.nl of direct op de website van SPADO: www.spado.nl[n]