SP ondersteunt actie van zorgmedewerkers

BERGEN OP ZOOM - Zaterdag 5 september is de grote online protestactie voor meer salaris voor onze zorgmedewerkers in Nederland.


Een groep van die zorgverleners wil echter meer dan alleen online actievoeren en hebben de SP gevraagd hun initiatief te ondersteunen. Dit doen wij graag en vragen ook jullie hulp hierbij.


Schoenen inzamelen

Onder het motto: "Wij kunnen niet gaan, maar onze schoenen kunnen er staan!" willen zij zoveel mogelijk schoenen inzamelen van mensen die deze actie ondersteunen.

Deze schoenen krijgen dan op zaterdag 5 september een plek op het Malieveld, waar jij vast had willen staan op dat moment.


Doe je ook mee?

Doe je mee en wil jij dat jouw schoenen ook op het Malieveld komen staan? Let dan op! Door heel Nederland worden schoenen ingezameld op verschillende inzamelpunten. Deze schoenen moeten tijdig naar het Malieveld gebracht worden vanuit de verschillende inzamelpunten.


Inleveren

Je kunt daarom uiterlijk tot en met donderdag 3 september jouw schoenen inleveren op de volgende adressen in onze stad: Denemarkenstraat 63 in Bergen op Zoom of Jasmijnstraat 49 in Bergen op Zoom.


Meer info

Meer informatie over deze actie is te verkrijgen via 06-13171764 (Anja Goossens). https://doemee.sp.nl/zorg https://bergenopzoom.sp.nl/nieuws/2020/08/doe-mee-aan-de-grote-zorg-actie-op-5-september[n]